Essentials 2016 jaarboek is uit ( FoodserviceXs)

Na 15 jaar Essentials onder de vlag van Foodstep is de redactie en drukwerk van editie 2016 dit jaar overgedragen aan de collega’s van FoodserviceXS.

Op 10 december 2015 is totaal ge-rebrande FoodserviceXs Essentials 2016 jaarboek gepresenteerd.
Het gerenommeerde jaarboek met cijfers en trends in de Nederlandse Foodservice is in een geheel nieuw jasje gestoken: met veel meer data, insights en inspiratie. Nu één boek met facts, figures én feelings.

Jaarboek_Essentilas_2016_FSXSNieuw bij de ontwikkeling van deze uitgave is de intensievere samenwerking tussen de stakeholders van FoodserviceXs. Waarbij we niet alleen omzetwaarden (Foodstep) publiceren, maar deze ook verbinden aan aantal locaties (Datlinq) en de laatste trends & ontwikkelingen (Food Inspiration). De onderdelen facts, figures én feelings maken het tot hét handboek voor marketeers in foodservice om van 2016 een succesvol jaar te maken.

 

  • Het FoodserviceXs Essentials jaarboek is inbegrepen in het lidmaatschap bij FoodserviceXs (één exemplaar per bedrijf).
  • Losse verkoop 1750 euro, via foodserviceXS.

De omzetcijfers zijn gebaseerd op de Foodservice periodemonitor tm periode 10 (vnl. Grossiersinkoop door horeca en catering), aangevuld met een inschatting voor het kleine maar toegenomen aandeel inkoop bij retail.

 

ess2016_snapshot

 

Bekijk onderstaande trailer van het FoodserviceXs Essentials 2016 jaarboek!