Foodservice Monitor, elke vier weken

Waardeontwikkeling van eten en drinken in horeca en catering, elke 4 weken

In 2012 is Foodstep gestart met de Foodservice Monitor, een vierwekelijkse rapportage over de waardeontwikkeling van eten en drinken in horeca en catering. Foodstep heeft de beschikking over diverse inkoopdata, wat de basis is voor de monitor. Daarnaast werkt Foodstep samen met grote ketens in horeca en gemak, die verkoopdata delen ten behoeve van benchmarks voor hun omzetgroei.

Snelle informatie uit en voor de branche.

De snelheid (actualiteit) van de monitor wordt gewaardeerd door toeleveranciers van eten en drinken (fabrikanten, brouwerijen, groothandel). Het CBS presenteert ook regelmatig cijfers over onder andere de ontwikkeling in de horeca, maar die groeicijfers zijn veel later en zijn vaak niet direct bruikbaar als perfomance-spiegel voor bedrijven in de foodservice-keten.
Foodstep en CBS zitten regelmatig samen met elkaar om de bevindingen te delen. Lees de uitgebreidere toelichting waarom cijfers van het CBS kunnen afwijken.

  • We delen de informatie op hoofdtotalen van horeca en catering graag met alle betrokkenen in foodservice. Je kun je gratis inschrijven via het inschrijfformulier hieronder en krijgt dan elke vier weken automatisch de Foodservice Monitor per mail toegestuurd.
  • De uitgebreidere versie met diepgang naar sector is alleen voor ons data-relaties en voor leden van FoodserviceXS

 

Inschrijfformulier

Na verzending van dit formulier krijgt u (na 1 a 2 uur) een mail voor bevestiging van de inschrijving “Foodservice Monitor Basic: Please Confirm Subscription”
En elke volgende periode-monitor verschijnt als TEKST+PDF automatisch in uw mailbox via MailChimp.
NB: het kan zijn dat hij onder mailgroep “reclame” wordt opgeslagen.

vb monitor public:
download  Foodservice Periodemontor 2018p4 - Basic.pdf