Horeca ondernemer? doe mee aan Nationaal Horeca Onderzoek

Foodstep werkt hard aan het Nationaal Horeca Onderzoek. Ben jij een horeca ondernemer? Vul dan de vragenlijst in.
Het duurt max. 15 minuten en je maakt kans op een dinercheque t.w.v. 150 euro!
Foodstep-jambo: ondernemersvragenlijst Nationale Horeca Onderzoek

Deze ondernemersenquête is een onderdeel van het Nationaal Horeca Onderzoek 2017/2018.

Nationaal Horeca Onderzoek 2017/2018

Met het Nationaal Horeca Onderzoek 2017/2018 brengt Foodstep de Nederlandse horeca in kaart.
Geen overbodige luxe: de ontwikkelingen volgen elkaar al jaren in rap tempo op. Deze veranderingen hebben allemaal een effect op onze huidige en toekomstige bedrijfsvoering.

Foodstep schrijft over het onderzoek:

  • Het onderzoek is gericht op de kanalen hotels, restaurants, (eet)cafés, lunchrooms, koffiecafés, maar ook op “all-day-long”, oftewel concepten die de gehele dag open zijn.
  • We geven facts & figures van de markt en delen inzichten in (horeca-)trends.
  • Middels kwantitatief en kwalitatief onderzoek onder (horeca)ondernemers worden er onder andere inzichten gegeven over de loyaliteit naar merken en grossier, inkoopmethodiek zoals cash & carry of online, effect van fooddelivery, gezondheid en duurzaamheid.
  • Consumer insights komen aan bod met een verdieping op de Millennial.
  • We geven toekomstscenario’s samengesteld vanuit de visies van foodservice experts.

bron: http://www.foodstep.com/producten/nationaal-horeca-onderzoek-2017-2018/