Nationaal Catering Onderzoek 2015 (boek en database) gepubliceerd

Het Nationaal Catering Onderzoek 2015 is gepubliceerd eind oktober 2015
Dit jaarlijkse catering onderzoek geeft het shoppergedrag van catering in kaart.

  • Een presentatie aan klanten is eerder geweest op 15 oktober 2015, en nu is het boek van de pers verschenen.
  • Het boek wordt samen met een online database te koop aangeboden aan partijen in de catering (grote cateraars en toeleveranciers).
  • Naast het consumentenonderzoek bevat het rapport een hoofdstuk over keuzecriteria om wel/niet de catering uit te besteden.
  • Onderdeel van het consumentenonderzoek is de score op gasttevredenheid. En als hoogst gewaardeerde cateraar kwam in 2015 Hutten Catering als winnaar naar voren.

Shoppergedrag in Catering:

Via consumentenonderzoek zijn ook dit jaar de trends in bezoek aan bedrijfsrestaurants en eten en drinken in kaart gebracht.

  • Waarom wel of niet een bezoek aan het bedrijfsrestaurant?
  • Is er een restaurant aanwezig en welke faciliteiten nog meer?
  • Wat zijn de producten die op laatste dienblaadje liggen?
  • Hoe tevreden is men over het bedrijfsrestaurant?

De informatiebrochure over het Nationaal Catering Onderzoek 2015 staat bij de Downloads

BrochureNCO2015