Foodstep is druk bezig met de afronding van een grootschalig onderzoek onderzoek op Eten op het werk. Het Nationale Catering Onderzoek komt als allesomvattende publicatie eind 2016 uit.
- Welke producten worden populairder onder consumenten en waarom?
- Zijn er lange termijn-trends die jouw business kunnen beïnvloeden?
- En wat zijn de plannen van de Rijksoverheid voor de cateringbranche?
Het Nationaal Catering Onderzoek 2016-2017 heeft de antwoorden.
Geen onderbuikgevoelens, maar inzichten gebaseerd op cijfers: marktdata, in combinatie met resultaten uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit de volledige keten. Zo krijg jij een compleet beeld van het cateringkanaal anno 2016.
Dé basis om jouw strategische beslissingen op te kunnen nemen.
voorbeeld:
- In het bedrijfsrestaurant heeft ruim 60% van de millennials, brood op het laatste dienblad liggen, meestal al belegd.
- Deze generatie kiest bij de lunch eerder voor gezonde producten.
- De ouderen van generatie X van kiezen wat traditioneler, zoals soep (33%) gedronken of een warme snack (22%)
Hierbij treft u als PDF-downloads de informatiebrochure. Deze gratis te downloaden.
Brochure Nationaal Catering Onderzoek 2016-2017
update 7 nov 2016:
De publicatie komt rond 20 november 2016 uit druk.
Geïnteresseerd ?
Volg de informatie over het N.C.O. op de speciale pagina op Foodstep.com
http://www.foodstep.com/producten/nationaal-catering-onderzoek-2016-2017/