Vooraankondiging Nationaal Catering Onderzoek: NCO 2016

NCO: Beslissingen kunnen onderbouwen met feiten uit het catering kanaal

De onderzoeksresultaten van het Nationaal Catering Onderzoek (NCO) bieden gefundeerde handvatten voor elk bedrijf dat zaken in het cateringkanaal doet of wil gaan doen.

NCOboek2016

Zijn consumenten tevreden over het bedrijfsrestaurant? Zijn er lange termijn-trends die jouw business kunnen beïnvloeden? En wat zijn de plannen van de Rijksoverheid voor de cateringbranche? Het Nationaal Catering Onderzoek heeft de antwoorden en zal in het laatste kwartaal van 2016 worden gepubliceerd.

Geen onderbuikgevoelens, maar inzichten gebaseerd op cijfers: marktdata, in combinatie met resultaten uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit de volledige keten. Zo krijg jij een compleet beeld van het cateringkanaal anno 2016. Dé basis om jouw strategische beslissingen op te kunnen nemen.

Het NCO 2016 verschijnt eind 2016.
Een nieuwsbrief “Vooraankondiging Nationaal Catering Onderzoek 2016” is donderdag 7 juli vanuit Foodstep aan potentiële kopers verzonden.

NCO_specs1

NCO_specs2

NCO_contactopnemen

Een vernieuwde opzet en een actueel thema maakt het onderzoek nog relevanter. Dit jaar zal in het teken staan van gezondheid en het keuzegedrag van de gast ten aanzien van alternatieven voor het bedrijfsrestaurant.

Het NCO 2016 is nog steeds gebaseerd op het onderzoek in de gehele keten en bevat ook de cijfermatige ontwikkelingen in het catering kanaal. Daarnaast zien we de visie van zowel cateraars, grossiers, de rijksoverheid als facilitair managers terug in dit onderzoek.

In kwartaal 4 zal de publicatie zijn van het Nationaal Catering Onderzoek.