NFO: Marriott Hotels krijgt hoogste gastwaardering

Marriott Hotels krijgt van alle formules in de totale foodservicemarkt van gasten de hoogste waardering in 2012-2013. De hotelketen scoort in de restaurants op de criteria service, kwaliteit, prijs, hygiëne, sfeer en omgeving gemiddeld een 8,2. Verhage is de hoogst genoteerde fastserviceketen in lijst van de 40 formules die als beste zijn beoordeeld door gasten. In de conveniencesector krijgt Subway de hoogste beoordeling, terwijl de waardering van gasten voor Total het hoogst is in de petrolsector.

Dit alles blijkt uit het het Nationaal Formule Onderzoek, een gezamenlijk initiatief van @FoodClicks en onderzoeksbureau Foodstep.
Het Nationaal Formule Onderzoek geeft de beoordelingen van consumenten van formules in het foodservicekanaal weer (beoordeling over eten en drinken).
Alle uitkomsten van het Nationaal Formule Onderzoek zijn te lezen in de komende uitgave van FoodClicks die zaterdag verschijnt.

En wilt u zien waar uw bedrijf of formule staat ten opzichte van de andere spelers in uw marktsegment? Dat kan op deze site: kliik hier voor de NFO-benchmark tool:
http://nfo.profpanel.nl